PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک اختصاصی سوالات و مشکلات استارست مدلهاي- SR-X3D--SR-X5D--SR-X30CU--SR-X50CU-SR-X55CU--x60usb-srx190-srx220



حامد خادمی
2nd September 2010, 20:23
سلام به همه دوستان گرامی سوالات و مشکلات خود را در این تاپیک مطرح کنید.

rahman online
3rd September 2010, 01:54
با سلام به جناب حامد (ناظــــــم کل سایت ناظر تالارهای رسیور) :

من رسیور استارست مدل 190 دی سوپر دارم که حتی کانالهای rai هم باز نمیکنه در چند تاپیک نیز خوندم که با انتقال کی دیت بر روی آن پکیج bis باز میشه ؟ آیا صحت داره ؟ چون سیستم via 2.6 رو ساپورت نمیکنه .
پیجی که بر روی آن سال 2008 ریختم به تاریخ 14/01/2008 میلادی است حالا این سوال را دارم که آیا باریختن کی دیت پکیج ها باز می شن یا باید پیج را به تاریخ 4 یا 6/ 02/2008 ارتقاء بدم ؟

در چند سایت sat 98 نیز که خواندم آقایی بود به نام Xplod که فایلی ارائه داده بود و نوشته بود با انتقال این فایل که dat بود به رسیور و انتقال keydate به روز می تونید کانالها را باز کنید آیا صحت دارد و چگونه من آن فایل را انتقال بدم بوسیله لودر و انتخاب گزینه keydate این سوال را اینجا پرسیدم چون مثل اینکه دیگه در ان سایت فعالیت نمیکنه ...

با تشکر اگر بنده را راهنمایی نمایید و از چه لودری استفاده کنم که مطمئن باشه

اصلا" ارزش داره

حامد خادمی
3rd September 2010, 13:37
با سلام به جناب حامد (ناظــــــم کل سایت ناظر تالارهای رسیور) :

من رسیور استارست مدل 190 دی سوپر دارم که حتی کانالهای rai هم باز نمیکنه در چند تاپیک نیز خوندم که با انتقال کی دیت بر روی آن پکیج bis باز میشه ؟ آیا صحت داره ؟ چون سیستم via 2.6 رو ساپورت نمیکنه .
پیجی که بر روی آن سال 2008 ریختم به تاریخ 14/01/2008 میلادی است حالا این سوال را دارم که آیا باریختن کی دیت پکیج ها باز می شن یا باید پیج را به تاریخ 4 یا 6/ 02/2008 ارتقاء بدم ؟

در چند سایت sat 98 نیز که خواندم آقایی بود به نام Xplod که فایلی ارائه داده بود و نوشته بود با انتقال این فایل که dat بود به رسیور و انتقال keydate به روز می تونید کانالها را باز کنید آیا صحت دارد و چگونه من آن فایل را انتقال بدم بوسیله لودر و انتخاب گزینه keydate این سوال را اینجا پرسیدم چون مثل اینکه دیگه در ان سایت فعالیت نمیکنه ...

با تشکر اگر بنده را راهنمایی نمایید و از چه لودری استفاده کنم که مطمئن باشه

اصلا" ارزش داره

دوست گرامی این مدل ها از رده خارج شده یه زودی در بخش نرم افزار ها قرار خواهد گرفت

باز شدن کانال های BIS JSC sports بروی مدلهای از رده خارج شده 190-220-3300-X3-X5-X50-X30 - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست ([Only registered and activated users can see links])

انشالله که مشکل شما حل شود. موفق باشید.

rahman online
3rd September 2010, 17:58
با سلام به دوست عزیز و عرض احترام و خسته نباشی

من می خواهم رسیور خودم که استارست 190 d سوپر هست را به رسیوری که شما گفتید یعنی گلدن اینتر استار ( پیج خانگی ) جهت شرینگ توسط برنامه هایی که قرار داده اید تبدیل کنم چه کار باید بکنم ؟

پیج را ازکجا بگیرم و چطوری انتقال بدهم میتونید کمکم کنید ؟؟؟اگر امکان دارد لودر و پیچ مربوطه را قراردهید

حامد خادمی
3rd September 2010, 18:01
با سلام به دوست عزیز و عرض احترام و خسته نباشی

من می خواهم رسیور خودم که استارست 190 d سوپر هست را به رسیوری که شما گفتید یعنی گلدن اینتر استار ( پیج خانگی ) جهت شرینگ توسط برنامه هایی که قرار داده اید تبدیل کنم چه کار باید بکنم ؟

پیج را ازکجا بگیرم و چطوری انتقال بدهم میتونید کمکم کنید ؟؟؟اگر امکان دارد لودر و پیچ مربوطه را قراردهید

دوست گرامی جواب سوال شما در پست بالای من گذاشته بودم لطفا بیشتر دقت کنید.

این اموزش هم به زودی در همین بخش یعنی بخش نرم افزار ها فرار خواهد گرفت
تبدیل رسیورهای استارست به اینتراستار - اکولینک - مدیااستار- Drake Plus900 و بالعکس - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست ([Only registered and activated users can see links])

باز شدن کانال های BIS JSC sports بروی مدلهای از رده خارج شده 190-220-3300-X3-X5-X50-X30 - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست ([Only registered and activated users can see links])

fmir
7th September 2010, 00:27
با سلام
يه سوال دارم ؟
اولا :اشتباها با كنترل ماهواره
تمامي كانال ها ماهواره starsat مدل sr60cuusbحذف شده و به تنظيمات اوليه كارخانه برگشته . با توجه به اينكه كنترل هم كار نمي كند چگونه مي توان كنترل را فعال و شبكه ها را جستجو كرد ؟
دوما : پسورد كارخانه را چگونه مي توان عوض كرد ؟
با تشكر

ARSHIM
7th September 2010, 01:35
با سلام
يه سوال دارم ؟
اولا :اشتباها با كنترل ماهواره
تمامي كانال ها ماهواره starsat مدل sr60cuusbحذف شده و به تنظيمات اوليه كارخانه برگشته . با توجه به اينكه كنترل هم كار نمي كند چگونه مي توان كنترل را فعال و شبكه ها را جستجو كرد ؟
دوما : پسورد كارخانه را چگونه مي توان عوض كرد ؟
با تشكر


دوست گرامي شما يه طوري سوال كردين كه اگه همه اشخاص در اين سايت بيان به شما نميتونن جواب بدن اخه تنظيمات كارخانه چه ربطي به كنترل دستگاه داره لطفا دقيق تر بگيد ببينم چه شده...

fmir
7th September 2010, 13:42
با سلام
با ريموت كنترل ، كليه كانال ها پاك شده ، بعد از آن ديگر ريموت كنترل توسط ريسيور شناخته نمي شود تا بتوان شبكه ها رو دوباره search كرد و فقط دكمه هاي روي ريسيور فعال است كه با آنها نمي توان عمل search رو انجام داد . نمي دونم تونستم درست توضيح بدم . با تشكر

حامد خادمی
7th September 2010, 15:49
با سلام
با ريموت كنترل ، كليه كانال ها پاك شده ، بعد از آن ديگر ريموت كنترل توسط ريسيور شناخته نمي شود تا بتوان شبكه ها رو دوباره search كرد و فقط دكمه هاي روي ريسيور فعال است كه با آنها نمي توان عمل search رو انجام داد . نمي دونم تونستم درست توضيح بدم . با تشكر

دوست گرامی اگه روی تنظیمات دستگاه شما رمز نداشته باشد. می تونی کانال ها رو سرچ کنید. در صورتی که رمز داشته باشد. باید شما رمز رو وارد کنید. که رمز دستگاه شما می تونه 0000و یا 9876 باشد. در ضمن شما ریموتون رو دوباره تست کنید. اگه در ست نشد. یک ریموت کنترل دیگه تهیه فرمائید.

موفق باشید.

KIAN FAR
7th September 2010, 16:18
دوست گرامی با هر نوع ریست کردن فرکانس کنترل رسیور از ست خارج نمیشه
یا کنترل رسیور شما خراب شده یا سنسور گیرنده جلوی رسیور از کار افتاده است
اول کنترل را با یه رسیور دیگه یا با تستر کنترل تست کن اگر سالم بود سنسور جلوی رسیور را تعویض کن

fmir
7th September 2010, 17:11
با تشكر از پاسخ شما
اما يك بار ديگه هم اين اتفاق براي ريسيور افتاده بود و نه مشكل از ريسيور بود و نه مشكل از ريموت . يه نفر اومد و انو درست كرد اما من متوجه نشدم چي كار كرد . در ضمن روي ريسيور دكمه اي براي وار كردن رمز وجود نداره . با تشكر

fmir
7th September 2010, 19:53
با تشكر از راهنمايي شما
اما يك بار ديگه هم اين مشكل براي دستگاه بوجود اومده بود كه البته نه مربوط به ريموت بود نه ريسيور . يه نفر هم اومد با كمي دستكاري كه من متوجه نشدم درستش كر د . حالا نمي دونم چه كارش كنم .
در ضمن سوال دومم رو هم لطفا پاسخ بديد . رمز كارخونه به طور اتفاقي كشف شد . كه به هيچ طريق نتوستم اون عوض كنم .

حامد خادمی
7th September 2010, 20:08
با تشكر از راهنمايي شما
اما يك بار ديگه هم اين مشكل براي دستگاه بوجود اومده بود كه البته نه مربوط به ريموت بود نه ريسيور . يه نفر هم اومد با كمي دستكاري كه من متوجه نشدم درستش كر د . حالا نمي دونم چه كارش كنم .
در ضمن سوال دومم رو هم لطفا پاسخ بديد . رمز كارخونه به طور اتفاقي كشف شد . كه به هيچ طريق نتوستم اون عوض كنم .


با تشكر از پاسخ شما
اما يك بار ديگه هم اين اتفاق براي ريسيور افتاده بود و نه مشكل از ريسيور بود و نه مشكل از ريموت . يه نفر اومد و انو درست كرد اما من متوجه نشدم چي كار كرد . در ضمن روي ريسيور دكمه اي براي وار كردن رمز وجود نداره . با تشكر

دوست گرامی هیچ راهی نداره شما باید حتما ریموت کنترل رو داشته باشید. تا بتوانید به تنظیمات دسترسی داشته باشید.


رمز رسیور استارست(مسترکد یا رمز مادر) به هیچ وجه قاب تغییر نیست شما می تونید یک رمز دیگه انتخاب کنید. مثلا 6655 و قتی می خواهی وارد بخش تنضیمات بشوید می تونید. از رمز 6655 و یا 9876 استفاده کنید.رمز9876 به وهیچ وجه تغییر نمی کنند.


در ضمن سوال خود را چند باز مطرح نکنید.

موفق باشید.

fmir
8th September 2010, 16:18
با تشكر از راهنمايتون . مشكل از ريموت كنترل بود كه از كار افتاده بود

mohammadupper85
9th September 2010, 15:13
سلام آقای مهندس خادمی عزیز
آیا در رسیور های x50cu و x30cu کانال های absat باز می شود
از زحمات شما خیلی ممنونم

حامد خادمی
9th September 2010, 18:20
سلام آقای مهندس خادمی عزیز
آیا در رسیور های x50cu و x30cu کانال های absat باز می شود
از زحمات شما خیلی ممنونم

دوست گرامی اره باز می شونند ولی باید رسیور رو تبدیل کنید.

تبدیل رسیورهای استارست به اینتراستار - اکولینک - مدیااستار- Drake Plus900 و بالعکس - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست ([Only registered and activated users can see links])


باز شدن کانال های BIS JSC sports بروی مدلهای از رده خارج شده 190-220-3300-X3-X5-X50-X30 - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست ([Only registered and activated users can see links])

موفق باشید.

شعبانیان
10th September 2010, 00:19
با اجازه اساتيد
شايد اين مطلب را شما بدانید اگر تکراری است میبخشید
اگر كنترل هر دستگاهي از كار افتاد و شما اطمينان پيدا كرديد كه كنترل سالم است به روش زير عمل كنيد كنترل با دستگاه درست ميشود.
زماني كه اين كار را ميكنيد كنترل درست ميشود ولي زماني كه روي كانالهاي كارتي برويد باز اين مشكل به وجود مي ايد و براي رفع دايم ان روش زير را اجرا كنيد
1-دستگاه را از برق در مياوريد و بعد به برق ميزنيد.
2-روي كانالي كه برنامه است قرار ميدهيد .
3- دگمه منو را ميزنيد.
4 عدد 2580 را ميزنيد و شما هيچگونه عكس عمل در صفحه موجود نميبينيد.
5—دگمه خارج را ميزنيد و از منو خارج ميشود.
كنترل شما ديگر اين مشكل را به وجود نمياورد.
به اميد خدا

mro1348
29th September 2010, 21:21
سلام ددوست عزيز من برنامه استار ست x30 usb را مي خواستم كه با سافتكم كه در سايت است بشود كانالهاي اكشن را باز كرد در ضمن اگر براي اين مدل رسيور برنامه اي نيست اي امكان دارد از برنامه رسيور ديگر براي اين مدل استفاده كرد ممنون ميشم راهنمائي كنيد متشكرم

persian_boy240
6th October 2010, 02:26
سلام و خسته نباشید
من برنامه فاستو را دانلود کردم ولی اصلا نمیدونم کارش چیه و چطور کار میکنه؟؟....
همچنین از کجا می تونم اطلاعات مفید و کاربردی درباره ECM و برنامه DECRYPTION بدست بیارم جهت باز کردن پکیج BIZZ.
با تشکر.

m.aminifar
12th November 2010, 01:11
سلام:من X 50 CU که سوکت USBداره چکاری می تونم انجام بدم تا با این ریسیور بر ناهه ها رو ظبط کنم ممنون

مهرپور
12th November 2010, 02:38
سلام:من X 50 CU که سوکت USBداره چکاری می تونم انجام بدم تا با این ریسیور بر ناهه ها رو ظبط کنم ممنون
درود دوست عزیز
این مدل قابلیت ظبط بر روی فلش رو نداره
فقط پورت یو اس بی این مدل رسیور برای انتقال نرم افزار میباشد

m.aminifar
12th November 2010, 20:38
سلام :ممنون می خواستم بدونم با تعویض برنامه یا قطعه میشه کاری کرد

مهرپور
13th November 2010, 01:44
سلام :ممنون می خواستم بدونم با تعویض برنامه یا قطعه میشه کاری کرد
درود
دوست عزیز متاسفانه خیر با هیچ نرم افزار و سخت افزاری نمیتوان این قابلیت را به این مدل اضافه نمود

shapol
10th December 2010, 01:59
سلام خسته نباشید
ببخشید آیا با نرم افزارسال2008 در رسیور 190******** میشه کانالهای مسیر سیروس را بازکرد؟

ss300
10th December 2010, 06:24
سلام خسته نباشید
ببخشید آیا با نرم افزارسال2008 در رسیور 190******** میشه کانالهای مسیر سیروس را بازکرد؟
:lay:به دوست گرامی از ورزن کارخانه درش بیاری باز میکنه اینم برنامه اش اگه 190 ********ه از x5d استفاده کن

Amirstar
27th December 2010, 23:57
سلام من يه دستگاه x50 رو برنامه زدم كه منوش اينتراستار شد ولي جدول بيس اون از بين رفت و كد كانال 3 رو قبول نميكنه و هيچ برنامه اي هم قبول نميكنه و erorr boot ميزنه و usb اون هم از كار افتاده اگه كسي اطلاعي داره خواهش ميكنم كمك كنه

غدیر
28th December 2010, 21:30
دو ستان رسیور X 50CU USB روی منو رفته ومتب منو قطع ووصل می شود وکار دیگری انجام نمی دهد ... برنامه اصلی زدم وآخرین ورژن 2010نیز بوسیله STBانتقال دادم ولی مشکل پا برجاست مشکل می تواند چه با شد آیا با پروگرام فلش مشکل حل خواهد شد یا موارد دیگری می تواند باشد؟

majidHD
29th December 2010, 20:37
دو ستان رسیور X 50CU USB روی منو رفته ومتب منو قطع ووصل می شود وکار دیگری انجام نمی دهد ... برنامه اصلی زدم وآخرین ورژن 2010نیز بوسیله STBانتقال دادم ولی مشکل پا برجاست مشکل می تواند چه با شد آیا با پروگرام فلش مشکل حل خواهد شد یا موارد دیگری می تواند باشد؟



دستگاه شما نياز به فلش دارد

majid10
2nd January 2011, 11:06
به نام خدا
.:1205219183: سلام و خسته نباشید خدمت همه زحمت کشان عزیز
که وقت گرانبهاشون در اختیار مردمان قدر شناس قرار میدن بی نهایت تشکر
با اجازه
مشکلی که برام چند دفعه پیش اومده که :چراغ ریموت کنترلم که بابت ریسور 190 d **** میباشد موقع تعویض کانالها روشن میشه ولی رو دستگاه عملی انجام نمیشه!
اگه کسی میدونه مشکل از چه چیزی میشه لطفه راهنمایم کنید
با تشکر

:lay::lay::lay:

majid 10

hasan.h
2nd January 2011, 12:26
باسلام دوست عزیز
اگر منظور شما چشم فرستنده کنترل می باشد
فقط در یک صورت این عیب ایجاد می شود
آن هم این است که:
چشم فرستنده را عوض کرده باشید وled معمولی بسته باشید
موفق باشید

غدیر
2nd January 2011, 14:40
اگر منظور شما LED روی کنترل است که هنگام فشار کلیدها روشن می شود باید کنترل کار کند شما بهتر است کنترل را باتستر یا دستگاه دیگر چک کنید یا کنترل راباز کرده وبرسی کنید شکستگی یا اینکه کریستال ممکن است خراب باشد.

siamak_efe
27th January 2011, 21:33
سلام و خسته نباشید حضور دوستانی که برای این سایت زحمت می کشند
اگر آپدیتی برای استارست مدل x60cu usb دارید ممنون می شم برام بذارید

javad1366
9th February 2011, 02:49
سلام. استارست 190 رو تبدیل به گلدن اینتر استار کردم حالا رمزشو فراموش کردن , رمز شکافش چنده؟ با تشکر

محمد مهدوی
9th February 2011, 02:56
سلام و خسته نباشید حضور دوستانی که برای این سایت زحمت می کشند
اگر آپدیتی برای استارست مدل x60cu usb دارید ممنون می شم برام بذارید
دوست عزیز به این تایپ مراجعه کنید [Only registered and activated users can see links]

محمد مهدوی
9th February 2011, 03:05
سلام. استارست 190 رو تبدیل به گلدن اینتر استار کردم حالا رمزشو فراموش کردن , رمز شکافش چنده؟ با تشکر
رمز2142:friends:

mahdimahsun
11th February 2011, 18:25
سلام خسته نباشيد باتشكراززحمات زيادشما/استارست x3dروهركاري ميكنم هنگام ابگريد بيغام ميده درحال نوشتن برروي فلش ونوشته In IE روي صفحه ظاهر مييشه لطفا راهنمايي كنيد/با تشكر

محمد مهدوی
11th February 2011, 19:21
دوست عزیزهنگام ابگرید دستگاه دقیقا چه پیغامی میدهد؟

mahdimahsun
18th February 2011, 13:59
باتشكراززحمات زيادشما/استارست x3dروهركاري ميكنم هنگام ابگريد بيغام ميده درحال نوشتن برروي فلش ونوشته In IE روي صفحه ظاهر مييشه لطفا راهنمايي كنيد/با تشكر

mansovr
8th March 2011, 15:05
سلام وعرض خسته نباشید از شما خواشمندم لودر وبسته اوزنال کارخانه sr-x50cu usbدرسایت قرار دهید

M_Repair
8th March 2011, 15:34
سلام وعرض خسته نباشید از شما خواشمندم لودر وبسته اوزنال کارخانه sr-x50cu usbدرسایت قرار دهید


باسلام



نرم افزار اورجینال برای دستگاه شما پیوست شد.میتوانیددانلود کنید.:(64):


برای دریافت لودرهم به پست زیربروید.:0018:


لودر جدید و فارسي برای استارست 190--220-3300-x30-x3-x50-x5 به همراه آموزش آپگريد به زبان فارسي - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

morteza16052
8th March 2011, 16:46
در حال حاضر میشه شبکه ای رو روی x50cuباز کرد به هر وسیله ای برام بزارید

محمد مهدوی
10th March 2011, 21:51
سلام استادان پس چيشد جواب بنده را بدهيد ميخواستم رسيور استارست x5 با نرم افزار جديد قابليت ضبط دارد ؟:0018:مرسي از جوابتون[/QUOTE]

نه دوست عزیز نمیشود

مهردادابوالحسنی
13th March 2011, 14:02
سلام استاد هاي عزيز بنده براي رفع بوت230usbاز نرم افزاري كه جناب استاد خادمي عزيز گذاشتن زدم ولي متاسفانه رنگ دستگاه يا قهوهاي يا ابي منظورم روي تصوير بعد پگيج جديدم زدم درست نشد ممنون ميشم راهنماييم كنيد

M_Repair
13th March 2011, 14:13
سلام استاد هاي عزيز بنده براي رفع بوت230usbاز نرم افزاري كه جناب استاد خادمي عزيز گذاشتن زدم ولي متاسفانه رنگ دستگاه يا قهوهاي يا ابي منظورم روي تصوير بعد پگيج جديدم زدم درست نشد ممنون ميشم راهنماييم كنيد

باسلام


دوست عزیز درحالی که روی تصویرهستید نه درقسمت منوازروی کنترل خود عدد 0را انتخاب کنیدوگزینه Defaltروانتخاب کنید.مشکلتان کاملا حل خواهد شد.نتیجه رادرهرصورت اعلام کنید.:0018:

mhkamyab
26th March 2011, 01:37
سلام
دستگاه استارست x50cu ultra دارم که وقتی روشن میشه یک دفعه خاموش میشه و یا بعضی موقع ها اصلا روشن نمیشه و چهارتا خط روی پنل میاد . یا عدد صفر میاد و هی روشن خاموش میشه .
کسی از دوستان می دونه مشکل چیه و من باید چکار کنم ؟؟؟
لطفا دقیقا راهنمایی کنه .
اگر هم که خیلی زحمت داره و خرجش زیاده باید چه کنم ؟
ممنون از لطفتون

ARIYA
26th March 2011, 02:28
سلام
دستگاه استارست x50cu ultra دارم که وقتی روشن میشه یک دفعه خاموش میشه و یا بعضی موقع ها اصلا روشن نمیشه و چهارتا خط روی پنل میاد . یا عدد صفر میاد و هی روشن خاموش میشه .
کسی از دوستان می دونه مشکل چیه و من باید چکار کنم ؟؟؟
لطفا دقیقا راهنمایی کنه .
اگر هم که خیلی زحمت داره و خرجش زیاده باید چه کنم ؟
ممنون از لطفتون

درود
یکبار نرم افزار کارخانه ای را به دستگاه انتقال دهید اگر ایراد برطرف نشد مشکل
سخت افزاری است که باید در قسمت مشکلات سخت افزاری مطرح کنید تا رسیدگی شود

mahdimahsun
6th April 2011, 22:24
سلام با تشكراززحمات شما-استارست x3dرو ابگردكردم به تلويزيون وصل ميكنم تصوير سياه وسفيد است درحالي كه رسيور ديگري رو كه وصل ميكنم تصويرش رنگي است - لطفا كمك كنيد

ARIYA
7th April 2011, 05:25
سلام با تشكراززحمات شما-استارست x3dرو ابگردكردم به تلويزيون وصل ميكنم تصوير سياه وسفيد است درحالي كه رسيور ديگري رو كه وصل ميكنم تصويرش رنگي است - لطفا كمك كنيد

درود
یکبار به تنظیم کارخانه بازگردانید اگر ایراد برطرف نشد کریستال روی برد را تعویض کنید

ammar136911
9th April 2011, 00:55
سلام بر اساتید بزرگوار من میخوام نرم افزار x5d usb رو به روز کنم اما نسخه خوب و اصلی گیر نیاوردم میشه کمکم کنید

M_Repair
9th April 2011, 01:12
سلام بر اساتید بزرگوار من میخوام نرم افزار x5d usb رو به روز کنم اما نسخه خوب و اصلی گیر نیاوردم میشه کمکم کنید

باسلام

دوست عزيزبه اين تايپيك مراجعه كنيد.لودروآخرين برنامه ارائه شده

لودر جدید و فارسي برای استارست 190--220-3300-x30-x3-x50-x5 به همراه آموزش آپگريد به زبان فارسي - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

اخرین پچهای ارائه شده برای مدلهای از رده خارج شده 190-220-3300-X3-X5-X50-X30 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

ammar136911
9th April 2011, 02:41
با تشکر از جناب سلیمی
می خواستم بدونم برای مدل x5d usb از نرم افزار کدام مدل ها می توانم استفاده کنم؟
آیا منظور از x5 همان x5d است یا تفاوت دارد؟

Jenab
9th April 2011, 11:10
نرم افزارهای سری X30 و X50 از نوع Ultra و USB یکی هستند.
برات پیوست کردم

اگه قندشکن داری برو توی سایت رسمی استارست satdw.com

ARIYA
10th April 2011, 03:55
با تشکر از جناب سلیمی
می خواستم بدونم برای مدل x5d usb از نرم افزار کدام مدل ها می توانم استفاده کنم؟
آیا منظور از x5 همان x5d است یا تفاوت دارد؟


درود
نرم افزار این مدلها با هم تفاوت دارند یعنی مدل USB با معمولی که X5Dباشد تفاوت دارد و جای هم کار نمیدهد
در ضمن نرم افزارهایی که این دوستمان قرار دادند مربوط به رسیور X30,X50 است که نمیتوان برای X5 استفاده کرد .
نرم افزار این مدلها را برای شما قرار میدهم . اولی X5D و دومی X5USB

mehdi124
11th April 2011, 19:57
سلام دوستان بنده استارست ایکس 50 یو اس بی دارم و مشکل تصویر دارم.تصویر قطع و وصل میشه باید چکار کنم؟مرسی

Gunner190
14th April 2011, 19:52
سلام به همگی
راستش من عضو جدید این سایتم و یخورده با این سایت نا آشنا هستم.

می خواستم ببینم که برای آپگرید رسیور SR-X5D به غیر از کابل و لودر دیگه به چی نیاز هست؟
یعنی باید چه چیزی تو رسیور بریزیم تا آپگرید بشه؟
اگه برنامه ای هست ممنون میشم جدید ترین ورژن اون رو برام بذارید.


ممنون از همگیتون و دم همتون گرم.

محمد مهدوی
14th April 2011, 20:42
سلام به همگی
راستش من عضو جدید این سایتم و یخورده با این سایت نا آشنا هستم.

می خواستم ببینم که برای آپگرید رسیور SR-X5D به غیر از کابل و لودر دیگه به چی نیاز هست؟
یعنی باید چه چیزی تو رسیور بریزیم تا آپگرید بشه؟
اگه برنامه ای هست ممنون میشم جدید ترین ورژن اون رو برام بذارید.


ممنون از همگیتون و دم همتون گرم.

دوست عزیز مراحل کار ونرم افزارهای مورد نیاز را میتوانید استفاده کنید
[Only registered and activated users can see links]
پچ جدید و رسمی برای استارست x30-x50-x5 مدلهای ultra و usb به تاریخ 25/03/2010 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])
لودر جدید و فارسي برای استارست 190--220-3300-x30-x3-x50-x5 به همراه آموزش آپگريد به زبان فارسي - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

Gunner190
16th April 2011, 00:21
سلام به همگی
بچه ها راستش من 2 تا کمک میخواستم:1 .این کابل RS232 رو از کجا باید تهیه کنم؟
2.جدید ترین برنامه برای آپگرید SR-X5D رو از کجا باید پیدا کنم؟

ممنون

محمد مهدوی
16th April 2011, 00:31
سلام به همگی

بچه ها راستش من 2 تا کمک میخواستم:1 .این کابل RS232 رو از کجا باید تهیه کنم؟
2.جدید ترین برنامه برای آپگرید SR-X5D رو از کجا باید پیدا کنم؟


ممنون


دوست عزیز کابل r232 در هر کامپیوتر فروشی موجود است
در مورد سوال دوم شما در بالا صفحه که سوال خود را طرح کردید یک نگاهی بندازید
موفق به یک راز مهم میشود

Gunner190
16th April 2011, 11:30
دوست عزیز کابل r232 در هر کامپیوتر فروشی موجود است
در مورد سوال دوم شما در بالا صفحه که سوال خود را طرح کردید یک نگاهی بندازید
موفق به یک راز مهم میشود


دوست عزیز ممنون ازکمکت ولی من برنامه SR-X5D رو می خواستم ولی شما دوست عزیز در تایپیک قبل برنامه X5 رو گذاشتین.
مگه X5 همون X5D هست؟
چون من تازه کارم این چیزا رو نمیدونم.

M_Repair
16th April 2011, 11:52
دوست عزیز ممنون ازکمکت ولی من برنامه SR-X5D رو می خواستم ولی شما دوست عزیز در تایپیک قبل برنامه X5 رو گذاشتین.
مگه X5 همون X5D هست؟
چون من تازه کارم این چیزا رو نمیدونم.


باسلام

بله دوست عزیزx5همانx5dهستش.

mehdi124
17th April 2011, 01:20
نمیدونم چرا کسی سوال مارو جواب نمیده؟؟؟؟

PARDIS.77
17th April 2011, 02:43
سلام دوستان بنده استارست ایکس 50 یو اس بی دارم و مشکل تصویر دارم.تصویر قطع و وصل میشه باید چکار کنم؟مرسی

سلام

دوست عزیز میتونید از جدیدترین پچ که در سایت و بخش مربوطه قرار داده شده استفاده کنی

و یا اینکه به تنظیم کارخانه ی برگردونی انشالله که درست میشه

M_Repair
17th April 2011, 04:15
نمیدونم چرا کسی سوال مارو جواب نمیده؟؟؟؟

باسلام

دوست عزیزشما مشکلتون رودراین بخش مطرح کنید.

البته بایددراین بخش کاربرvipباشید.

تعمیر رسیورهای استارست - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

Gunner190
17th April 2011, 22:15
سلان به همگی
ببخشید دوستان برای آپگرید رسیور SR-X5D تنظیمات لودر(Loader) رو به چه نحو باید تغییر بدم؟

ممنون(خیلی بچه های گلی هستین دمتون گرم)

محمد مهدوی
17th April 2011, 22:40
سلان به همگی

ببخشید دوستان برای آپگرید رسیور SR-X5D تنظیمات لودر(Loader) رو به چه نحو باید تغییر بدم؟


ممنون(خیلی بچه های گلی هستین دمتون گرم)


دوست عزیز به این تایپ سر بزنید

[Only registered and activated users can see links]

mehdi124
17th April 2011, 23:06
سلام

دوست عزیز میتونید از جدیدترین پچ که در سایت و بخش مربوطه قرار داده شده استفاده کنی

و یا اینکه به تنظیم کارخانه ی برگردونی انشالله که درست میشه

دوست عزیز قبلا خودم این کارارو انجام دادم اما نشد.فکر کنم مشکل سخت افزاری داره این یه مشکل معروفه....

M_Repair
18th April 2011, 01:11
دوست عزیز قبلا خودم این کارارو انجام دادم اما نشد.فکر کنم مشکل سخت افزاری داره این یه مشکل معروفه....

باسلام

بله دوست عزیزایرادسخت افزاری میباشد.فقط بهتون پیشنهادمیکنم بدونیداین ایرادنرم افزاری نمیباشد ومشکلتون حل نخواهدشد شماحق اشتراک روبپردازیددرقسمت تعمییرات مشکلتون بادرج رفع عیب توضیح داده شده.

hivanori
18th April 2011, 21:19
با سلام

اگه با این برنامه x5d ریسیور آپگرید نشد چکار باید کرد؟

M_Repair
18th April 2011, 23:25
با سلام

اگه با این برنامه x5d ریسیور آپگرید نشد چکار باید کرد؟

باسلام

دوست عزیزکدام برنامه!!!!!درانتخاب صحیح برنامه مربوط به دستگاه خودتون اطمینان کامل راداشته باشید.

hivanori
19th April 2011, 18:40
سلام

مدل ریسیور من استارست ایکس 5 مشکلش اینکه که فقط با ال ان بی مستقیم کار میکنه یعنی وقتی دو یا سه ال ان بی با سویچر وصل میکنم فقط کانالهای سویچ 1 رو باز میکنه با یه ریسیور دیگه امتحان کردم تنظیمات و سویچ سالم بودند در ضمن با لودر و پیج خودش که تو سایت بود آپگرید نشد یعنی همه مراحل کامل انجام میشه ولی آپگرید نمیشه حالا چکار باید بکنم؟

با تشکر از همگی

M_Repair
19th April 2011, 20:16
سلام

مدل ریسیور من استارست ایکس 5 مشکلش اینکه که فقط با ال ان بی مستقیم کار میکنه یعنی وقتی دو یا سه ال ان بی با سویچر وصل میکنم فقط کانالهای سویچ 1 رو باز میکنه با یه ریسیور دیگه امتحان کردم تنظیمات و سویچ سالم بودند در ضمن با لودر و پیج خودش که تو سایت بود آپگرید نشد یعنی همه مراحل کامل انجام میشه ولی آپگرید نمیشه حالا چکار باید بکنم؟

با تشکر از همگی

باسلام

دوست عزیزدستگاهتون رویکبارریسیت فکتوری کنید.درموردابدیت شما ازسالم بودن کابل کامتون اطمینان پیداکنیدکه سالم میباشدهمینطورپورت کامتون تغییردهیداصولا رو یک هستش روپورتهای دیگم امتحان کنید.اگرهمه چی درست بود رسیورشماتقلبی میباشدکه فایل روقبول نمیکند.

hivanori
19th April 2011, 20:39
سلام

ریسیور رو ریست فکتوری هم کردم می خواستم بدونم آیا فایل کلین میتونه به من کمک کنه یا ایراد سخت افزاری داره؟


باسپاس فراوان

M_Repair
19th April 2011, 20:54
سلام

ریسیور رو ریست فکتوری هم کردم می خواستم بدونم آیا فایل کلین میتونه به من کمک کنه یا ایراد سخت افزاری داره؟


باسپاس فراوان

دوست عزیزاین مدل رسیورفایل کلین ندارد.دوست عزیزتو سایت یه جستجوکنیداگرفایل چینی نبود اطلاع دهید تاآپلود کنم.ایا رسیورشما اینگونه اخطارمیدهد درزیرعکس پیوست شده.

hivanori
20th April 2011, 14:09
با عرض سلام

بله زمانی که از پچ جدید 2010 استفاده میکنم این اخطار رو میده در ضمن از فایل مستر سافت استفاده کردم جواب نداد ولی زمانی که از پچ 4/2/2008 استفاده میکنم کلیه مراحل بدون اخطار انجام میشه و گزینه upgred compelet نمایش داده میشه ولی تغییری تو اطلاعات ریسیور صورت نمگیره آبدیت نمیشه و مشکل باقی میمونه.

با تشکر

M_Repair
20th April 2011, 17:27
با عرض سلام

بله زمانی که از پچ جدید 2010 استفاده میکنم این اخطار رو میده در ضمن از فایل مستر سافت استفاده کردم جواب نداد ولی زمانی که از پچ 4/2/2008 استفاده میکنم کلیه مراحل بدون اخطار انجام میشه و گزینه upgred compelet نمایش داده میشه ولی تغییری تو اطلاعات ریسیور صورت نمگیره آبدیت نمیشه و مشکل باقی میمونه.

با تشکر

باسلام

دوست عزیزبنده فایل اورجینال رودارم اگه میخوایداپلودکنم؟بله درست چون فایل مربوط به دستگاه شمانمیباشد

hivanori
20th April 2011, 21:28
با سلام


اگه امکان داره لطف کنید ؟ با تشکر فراوان

Gunner190
20th April 2011, 23:11
سلام به همگی

راستش دوستان من چند روز هست که دنبال جدید ترین پچ برای آپگرید SR-X5D (معمولی) میگردم وتو سایت هم مطرح کردم.البته یکی از دوستان عزیزمون که دستش هم دردنکنه برام یه پچ گذاشت ولی اون پچ SR-X5d (Ultra) بود که دستگاه من نمیخوند.

ممنون میشم اگه یکی از دوستان عزیزم جدیدترین پچ برای آپگرید Starsat SR-X5D معمولی رو برام بذاره (هرچه جدیدتر بهتر):0034:

ممنون ازهمگی تون ودم تک تکتون گرم.

M_Repair
21st April 2011, 01:03
با سلام


اگه امکان داره لطف کنید ؟ با تشکر فراوان

باسلام

دوست عزیزبه تایپیک زیزبروید وفایل روتست کنید.


نرم افزاراورجینال رسیوراستارست چینی190d super - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

M_Repair
21st April 2011, 01:07
سلام به همگی

راستش دوستان من چند روز هست که دنبال جدید ترین پچ برای آپگرید SR-X5D (معمولی) میگردم وتو سایت هم مطرح کردم.البته یکی از دوستان عزیزمون که دستش هم دردنکنه برام یه پچ گذاشت ولی اون پچ SR-X5d (Ultra) بود که دستگاه من نمیخوند.

ممنون میشم اگه یکی از دوستان عزیزم جدیدترین پچ برای آپگرید Starsat SR-X5D معمولی رو برام بذاره (هرچه جدیدتر بهتر):0034:

ممنون ازهمگی تون ودم تک تکتون گرم.


باسلام

دوست عزیزاین رسیورها دیگرازرده خارج شدند.به تایپیک زیربروید وآخرین پچ (نرم افزار)ارائه شده رودانلودوبه رسیورتون انتقال دهید.

اخرین پچهای ارائه شده برای مدلهای از رده خارج شده 190-220-3300-X3-X5-X50-X30 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

hivanori
21st April 2011, 11:19
با عرض سلام

دوستان دست همگی درد نکنه من تست کردم جواب داد ولی مشکل ریسیورمن با آبدیت برطرف نشد یعنی فقط یک ال ان بی رو میشناسه به نظر شما ایرادش چیه؟

شهریار
21st April 2011, 11:52
باسلام دوست عزیز
ابتدا خازن های خط 23 ولت تغذیه را تعویض نمایید
سپس آی سی LM317 را تعویض نمایید
نکته مهم اینکه حتما از جنس اورجینال استفاده شود
تست نمایید ونتیجه را نیز حتما اعلام نمایید
موفق باشید

M_Repair
21st April 2011, 12:52
با عرض سلام

دوستان دست همگی درد نکنه من تست کردم جواب داد ولی مشکل ریسیورمن با آبدیت برطرف نشد یعنی فقط یک ال ان بی رو میشناسه به نظر شما ایرادش چیه؟

باسلام

دوست عزیزاگربااین نرم افزارمشکل باقی بود حتما حتما باید رسیورتون روفلش کنید.

hivanori
21st April 2011, 16:09
سلام

دوست عزیز پس لطف کنید فایل فلش استارست ایکس 5 معمولی را با توضیح در مورد روش کار قرار بدید .
از زحماتتون ممنونم.

M_Repair
21st April 2011, 17:01
سلام

دوست عزیز پس لطف کنید فایل فلش استارست ایکس 5 معمولی را با توضیح در مورد روش کار قرار بدید .
از زحماتتون ممنونم.

باسلام

دوست عزیزشمانمیتوانید فایل فلش رودانلودکنیدبه علت اینکه شماحق اشتراک روپرداخت نکردید.برای اطلاع بیشتربه این لینک مراجعه فرمایید.


عضویت در گروه ویژه (VIP) و اطلاعیه جدید پرداخت حق اشتراک 1390 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

behzad2012
21st April 2011, 23:13
باسلام
من رسیور استارستx5d رابهdsr8001pr تبدیل کردم میخواستم دوستان آخرین نرم افزارولودرdsr8001pr راقرار دهند باتشکر

امید کراش
21st April 2011, 23:34
سلام من یک ایکس 50 الترا دارم میزنه الا ان بی 1 سیم انتن را هم در میارم ال ان بی 1 میزنه

امید کراش
21st April 2011, 23:46
[Only registered and activated users can see links]

فایل فلش 190 دی سوپر

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:45 ----------

[Only registered and activated users can see links]

فایل فلش 190 دی

M_Repair
22nd April 2011, 00:49
سلام من یک ایکس 50 الترا دارم میزنه الا ان بی 1 سیم انتن را هم در میارم ال ان بی 1 میزنه

باسلام

دوست عزیزشماموقعی میتونید تست کنید که سیمروجداکنید ودستگاه روازکلید پشت یکبارخاموش وروشن کنید.

امید کراش
22nd April 2011, 09:46
این کارو هم کردم نشد پاور خروجی ولتاژ درسته lm317 هم تعویض کردم نشد

ARIYA
23rd April 2011, 03:31
سلام من یک ایکس 50 الترا دارم میزنه الا ان بی 1 سیم انتن را هم در میارم ال ان بی 1 میزنه


درود
این مشکل سخت افزاری است و باید در بخش مشکلات سخت افزاری مطرح کنید .
در اینجا پاسخی دریافت نخواهید کرد

behzad2012
26th April 2011, 14:38
باسلام
من رسیور استارستx5d رابهdsr8001pr تبدیل کردم میخواستم دوستان آخرین نرم افزارولودرdsr8001pr راقرار دهند باتشکر

از دوستان کسی نیست کمک کنه

M_Repair
26th April 2011, 15:48
از دوستان کسی نیست کمک کنه

باسلام

دوست عزیزدستگاه فوق عین رسیورشما نرم افزاری برایش ارائه نمیشه.

behzad2012
27th April 2011, 07:19
جناب باتشکر ازشما

میدونم ازسوی شرکت ساپورت نمیشه . آخرین نرم افزاری ولودر که شرکت داده رو میخواستم

امید کراش
27th April 2011, 22:56
این لودر احتمالا جواب بده


پچ برای dsr 8001