PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رسیور9696 شبکه pgرا پیدا نمی کند



mehdi.sgp
29th November 2011, 10:57
سلام من جدید ترین نرم افزار را به رسیور دادم (ای کلاس9696)ولی شبکه pgرا پیدا نمی کند چه کار باید بکنم

MOHSEN27
29th November 2011, 12:02
سلام من جدید ترین نرم افزار را به رسیور دادم (ای کلاس9696)ولی شبکه pgرا پیدا نمی کند چه کار باید بکنم
اول اینکه ایا شما جهت آستارa4(سایروس) را دارید؟ دوم اگر دارید آیا تنظیمات مربوط به سوییچ را انجام دادید؟سوم جستجو هم باید در جهت مورد نظر باشد.

M_Repair
29th November 2011, 13:55
سلام من جدید ترین نرم افزار را به رسیور دادم (ای کلاس9696)ولی شبکه pgرا پیدا نمی کند چه کار باید بکنم

باسلام


دوست عزیز به تایپیک های زیرمراجعه کنید.


نرم افزار جدید ایکلاس 9696 وهم خانواده ان وسافتکم برای باز کردن سایورس - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

دوسـتاني که هــنوزدربازکــردن دوتـا کانـال های سـایروس برروی رسیورهای آی کلاس مشکل دارنـدكــليك كننـد - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک ([Only registered and activated users can see links])

mehdi.sgp
3rd December 2011, 19:30
سلام دوباره و خسته نباشید به دوستان من جهت استارا4 دارم کانالهای غیر کارتی هم گرفته ولی هر نرم افزاری که بگید دادم شبکه pg نگرفته ایا باید رسیور(ای کلاس9696pvr) را تنظیم کرد راهنمایی کنید ممنون.

M_Repair
3rd December 2011, 20:27
سلام دوباره و خسته نباشید به دوستان من جهت استارا4 دارم کانالهای غیر کارتی هم گرفته ولی هر نرم افزاری که بگید دادم شبکه pg نگرفته ایا باید رسیور(ای کلاس9696pvr) را تنظیم کرد راهنمایی کنید ممنون.

باسلام


دوست عزیز توضیحات ارائه شده کامل هستش خوب باز نشد ازصورت دستی اقدام میکردید.درضمن ذکرنکردیدرسیور چینی هستش یاکره ای؟

این نرم افزار رو هم چک کنید ([Only registered and activated users can see links])