PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش اتصال به رسیور از طریق کامپیوتر از طریق اف تی پی و مدیریت فایل های رسیور در کامپیوتر...



mehdi gol
19th February 2012, 18:07
در ابتداشما برای انجام این کار باید این مراحل را قبلا انجام بدهید

1: رسیور را با یک کابل شبکه به کامپیوتر وصل کنید (البته اگر مودم و دسترسی به اینترنت را ندارید فقط همین کار را انجام دهید

و اما اگر شما یک مودم دارد و خط اینترنت و از سی سی کم یا شرینگ های اینترنتیاستفاده می کنید باید اینگونه عمل کنید

1: مودم را به کامپیوتر وصل کنید که دو راه دارد یکی از طریق یو اس پی و راه دوم از طریق کارت شبکه

2: حالا مودم را نیز به رسیور وصل کنید
3: مودم باید روشن باشد تا مودم کار روتر را برای شما انجام دهد و رسیور وکامپیوتر و مودم با هم شبکه شونند که اینکار خودکار انجام می شود...





اما مراحل اموزش...



نرم افزار را از لینک اخر همین اموزش دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید حال بر روی فایل اگزه کلیک کنید تا نصب شود



بعد از نصب نرم افزار را باز کنید حال در اول کار زبان نرم افزار را بر روی انگلیسی قرار دهید تا بفهمید چهع می خواهد



بعد ای پی رسیور خود را از داخل رسیور از منو و نتورک ستیمگ بردارید



حال داخل نرم افزار اف تی پی شما سه شکل کامپیوتر رسیور و مودم را خواهید دید کهع باید ای پی هر یک را زیرا ان قرار دهید



برای شروع در قسمت کامپیوتر به صورت اتوماتیک ای پی را شناسائی خواهد کرد پس کاری به این قسمت نداریم



حال در قسمت شکل رسیور ای پی رسیور را قرار دهید و در زیر شکل مودم نیز این ای پی را قرار دهید برای همه مودم یکسان است



حال اگر مودم شما از این ای پی استفاده نکرد باید ای پی مودم خودتان را به ان بدهید



192.168.1.1



و حالا دکمه زیر کامپیوتر را کلیک کنید حال اگر مراحل را درست انجام داده باشید در بالای شکل کامپیوتر عبارت نتورک اوکی را خواهید دید



حال برای وارد شدن به قسمت اف تی پی برای دیدن فایل ها از سمت چپ نرم افزار بر روی اف تی پی کلیک کنید حال فایل های رسیور خودتان را خواهید دید



در این نرم افزار قسمت های کاربردی خوبی قرار دارد که با کار با انها کم کم اشنا می شوید



فقط اگر به اینها وارد نیستید هرگز در انها تغیری ایجادا نکید که برایتان مشکل ساز شود









دانلود نرم افزار اف تی پیاز فایل پیوست شده در اخر همین ارسال..



**********************************************


و اما این هم یک راه دیگر برای ورود از طریق اف تی پی به رسیور بدون هیچ نرم افزاری

**********************************************


برای وارد شدن به اف تی پی رسیور
ابتدا مای کامپیوتر رو در کامپیوترتون باز کنید
توجه کنید حتما باید از طریق مای کامپیوتر یا صفحات ای مثل مای کامپیوتر استفاده کنید اگر از وب بروز ها استفاده کنید اینکار انجام نخواهد شد این دو مورد خیلی مهم هستنند
حالا در ادرس بار این ادرس رو قرار بدهید


\192.168.1.2\\
اون دو علامت\\ اول ادرس را نباید تغیر بدید و بهش چیزی هم اضافه نکنید
یعنی حتما باید \\ این دو علامت را اول ادرس ای پی خود قرار دهید وگرنه کار نخواهد کرد
البته به جای این ادرس ای پی ip ... ادرس ای پی ip رسیورتون رو باید وارد کنید
ادرس ای پی ip رسیورتون رو از نتورک ستینگ در رسیور می تونید ببینید

حالا وارد این مسیر ها بشو
root
حاوی تمامی فایل ها و پوشه های رسیور
و بعد وارد شاخه
var
شوید
root/var
حالا در این ادرس حاوی تمامی پوشه های مربوط به پلاگین رسیور خود را خواهید دید

ما اصولا با همین قسمت یا شاخه var کار خواهیم داشت زیرا تمامی املاتور ها و پلاگین و.... در همین قسمت و پوشه های ان باید قرار بگیرنند و نصب شونند

اما خوب اگر نیاز دارید که فایل های درون فلش مموری خود را که به رسیور متصل کرده ائید را ببینید و یا فایلی در فلش مموری خود قرار دهید باید به این مسیر وارد شوید
root\STORAGE
بعد از ورود به این مسیر باید وارد یکی از پوشه های با نام usb1 تا usb2 شوید
اگر فلش مموری شما به یو اس پی جلوی رسیور وصل هست باید وارد usb1 شوید
اگر به عقب رسیور وصل هست باید وارد usb2 شوید
بعد می توانید فایل اضافه یا حذف و تغیر ایجاد کنید در فلش مموری خود
البته در این روش
نیازی به دستکاری پرمیشن ها فایل های املاتور ها در زمان نصب املاتور ها در رسیور نیست
اما خوب

اگر نیاز به تغیر پرمیشن فایل ها نیز داشتین باید از طریق دو نرم افزار فایلزیلا و یا dcc باید به رسیور متصل بشوید






این هم یک اموزش دیگر ورود به اف تی پی رسیور بدون نرم افزار خاصی


مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - اموزش اتصال به رسیور از طریق کامپیوتر از طریق اف تی پی و مدیریت فایل های رسیور در کامپیوتر... ([Only registered and activated users can see links])

mehdi gol
27th March 2012, 19:03
برای شروع به کار شما باید نرم افزار اف تی پی منیجر dcc را در کامپیوتر خود نصب کنید و ان را کانکت کنید تا به اف تی پی رسیور وصل شوید
در این اموزش من کاری به اموزش کار با این نرم افزار نخواهم داشت اموزش برای کار با این نرم افزار در بخش اموزش فکر کنم موجود می باشد بهر حال کاری هم ندارد من توضیح مختصری خواهم داد
شما بعد از نصب این نرم افزار در کامپیوترتان ان را اجرا کنید

طبق عکس
از قسمت شماره 2 زبان نرم افزار را روی انگلیسی قرار دهید

در شماره 1 ای پی رسیورتان را وارد کنید از نتورک ستینگ رسیور می توانید ای پی را ببینید
و بعد در شماره 3 ای پی مودم که اصولا 192.168.1.1 می باشد را وارد کنید
و بعد در شماره 4 ای پی کامپیوترتان را وارد کنید


اصولا ای پی کامپیوتر و مودم اتوماتیک شناسائی و وارد این کادر ها می شونند و نیازی نیست شما انها را وارد کنید اگر وارد نشدنند خودتان وارد کنید

در قسمت شماره 5 یوزرنیم را root قرار دهید و پسورد را خالی بگذارید
و

دیگر تنظیمات را طبق عکس وارد کنید و در اخر در قسمت شماره 4 دکمه زیر ان را کلیک کنید تا اتصال برقرار شود اگر تنظیمات درست انجام شده باشد در قسمت شماره 6 این پیغام را خواهید دید
و بعد روی گزینه شماره 7 در منو سمت چپ کلیک کنید تا وارد قسمت فایل های رسیورتان بشوید

mehdi gol
20th November 2012, 01:58
برای ورود به رسیور از طریق اف تی پی از کامپیوتر بدون نرم افزار خاصی اینگونه عمل کنید
مای کامپیوترت را باز کنید حالا در ادرس بار مای کامپیوتر این ادرس را وارد کن
ادرس موجود در عکس را و
این دو علامت \\ باید اول ادرس باشند
و به جای ای پی ادرس ای که می بینی باید ادرس ای پی رسیورت رو وارد کنید
و همچنین رسیور و کامپیوتر هم باید به هم وصل یا شبکه باشنند

برای ورود به قسمت نصب املاتور ها (پلاگین ) طبق عکس پیش بروید به این مسیر
root/var

و فایل اصلی املاتور ها در شاخه
bin
قرار دارنند

mohammad925
3rd February 2013, 12:38
سلام خسته نباشید اقا من وقتی راه دوم رو میرم.تا ip رو میدم ازم user pass میخواد چی بزنم؟؟

mehdi gol
4th February 2013, 20:16
سلام خسته نباشید اقا من وقتی راه دوم رو میرم.تا ip رو میدم ازم user pass میخواد چی بزنم؟؟

یوزرنیم root
هست
و پسورد را هم خالی قرار دهید
اگر با خالی بودن درست کار نکرد چند عدد به دلخواه خودتان ارد کنید مهم نیست چی باشن
موفق باشید

atrin6040
26th March 2013, 20:36
آقا میشه لطفا در مورد نحوه اتصال strong 4920 هم توضیح بدین می دونم ربطی به این موضوع نداره من طبق کاتالوگ خود دستگاه جلو رفتم ولی وقتی با برنامه STB dameon کار میکنم و فولدر هم share می کنم بازم جواب نمیده حتی آی پی هم مودم و هم pc و رسیور را چک کردم مشکلی نداره . لازم بدکر است من از قابلیتهای اینترنتی دستگاه استفاده می کنم و شیرینگ دستگاه و گوگل مپ و غیره کار می کنند .تجهیزات من :1) pc با اتصال کابل شبکه به مودم2) مودم shuttle 920 WM 3) رسیور strong 4920 HD

mehdi gol
27th March 2013, 17:32
آقا میشه لطفا در مورد نحوه اتصال strong 4920 هم توضیح بدین می دونم ربطی به این موضوع نداره من طبق کاتالوگ خود دستگاه جلو رفتم ولی وقتی با برنامه STB dameon کار میکنم و فولدر هم share می کنم بازم جواب نمیده حتی آی پی هم مودم و هم pc و رسیور را چک کردم مشکلی نداره . لازم بدکر است من از قابلیتهای اینترنتی دستگاه استفاده می کنم و شیرینگ دستگاه و گوگل مپ و غیره کار می کنند .تجهیزات من :1) pc با اتصال کابل شبکه به مودم2) مودم shuttle 920 WM 3) رسیور strong 4920 HD

تا جاپی که می دانم فکر نکم رسیور مورد نظر شما لینوکسی باشد
بهرحال اطلاعی ندارم
موفق باشید