PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گیرنده دیجیتال دنای تصویر ندارد



jafar-2
5th November 2012, 12:44
یک گیرنده دنای 323 هست تصویر ندارد دستگاه روشن میشود روی کانالها هم میرود با کنترول کانالها بالاو پایین میشود ولی تصویر و صدا ندارد ممنو ن میشوم راهنمایی فرمایید

شهریار
5th November 2012, 15:31
دوست عزیز سلام
چک کنید ببینید دستگاه شما خروجی دیگری دارد یا خیر
مورد بعدی اینکه تصویر را توسط دستگاه دیگری به تلویزیون داده
و فقط خروجی صوت این دستگاه را به تلویزیون وصل نمایید
ببینید صوت را دارید یا خیر؟

jafar-2
5th November 2012, 18:35
دوست عزیز سلام



چک کنید ببینید دستگاه شما خروجی دیگری دارد یا خیر
مورد بعدی اینکه تصویر را توسط دستگاه دیگری به تلویزیون داده
و فقط خروجی صوت این دستگاه را به تلویزیون وصل نمایید
ببینید صوت را دارید یا خیر؟

سلام استاد
خروجی کامپنونت دارد ولی ان هم تصویر ندارد صوت هم ندارد

شهریار
5th November 2012, 22:16
دوست عزیز سلام
اگر لوگو را هم ندارید آی سی فلش را پروگرام نمایید
ولتاژ خروجی تغذیه را چک کنید
حرارت سی پی یو را نیز بسنجید
نتیجه را نیز متعاقبا اعلام نمایید

ashkan nozad
5th November 2012, 22:20
سلام استاد
خروجی کامپنونت دارد ولی ان هم تصویر ندارد صوت هم ندارد

با سلام
دوست عزیز اگر تونستید یک عکس با کیفیت از برد انداخته
و اپلود کنید چون نقشه این مدل در دست نیست
موفق باشید.

reza_zolfi2005
5th November 2012, 22:59
سلام دوست عزیز
اگر در هر سه خروجی صدا و تصویر با هم ندارید و از سالمی tvاطمینان دارید
به احتمال زیاد cpuمشکل داره و شما قبل هر کاری مدار را با هیتر هیت بگیرید
و نتیجه را اعلام نمایید

jafar-2
6th November 2012, 00:42
سلام دوست عزیز
اگر در هر سه خروجی صدا و تصویر با هم ندارید و از سالمی tvاطمینان دارید
به احتمال زیاد cpuمشکل داره و شما قبل هر کاری مدار را با هیتر هیت بگیرید
و نتیجه را اعلام نمایید
با تشکر از کلیه استادان
راهنمایی های ارایه شده را تست میکنم نتیجه را فردا اعلام میکنم با تشکر

viki22
6th November 2012, 02:38
با سلام دوست عزیز .فرمایشات دوستان را انجام دهید درصورتی که مشکل حل نشد احتمال دارد ای سی THS7373سوخته باشد .همچنین مقدار تغذیه وقطعات اطراف ای سی راچک نمایید.

jafar-2
6th November 2012, 16:23
با تشکر از کلیه استادان
راهنمایی های ارایه شده را تست میکنم نتیجه را فردا اعلام میکنم با تشکر
سلام
متاسفانه راه حل های ارایه شده جواب نداد همچنان مشگل پا بر جاست

شهریار
6th November 2012, 21:50
دوست عزیز سلام
لطفا برای هر راهنمایی پاسخی در نظر بگیرید
پاسخ های خود را نیز کامل بیان نمایید
در نهایت هم عیب می تواند از cpu باشد

xwhoogleee
2nd December 2012, 13:27
با سلام و عرض ادب ----در محضر اساتید جسارتا در حد یک حدث ---در مسیر کابل به نلویزیون هم صوت و هم ویدیو خازن قرار دهید اگر درست شد نتیجه دامنه بالا یا تداخل ولت در خروجی است چون بعضی تیونر ها یا قدرت بالا دارند یا تداخل ولتی با ست تاپ پیدا میکنند که با موازی کردن یک مقاومت نیم کیلو تا 3 کیلو بین شاسی ست تاپ با سرهای وسط یا سری کردن خازن 1 میکرو حل میشود نهایت اگر پاسخ نداد به تیونر و تنظیمات شک کنید [/SIZE][/COLOR]:158121_Laie_34: