PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد رسیور اسکار x200



hamid5252
17th April 2013, 19:34
سلام ایاریسیور اسکار 200 x ربطی به شرکت استار مکس داره یا خیر

barish64
18th April 2013, 15:11
دوست عزیز ... طبق تماسی که خودم با نماینده شرکت استارمکس در عراق گرفتم ... این دو مارک هیچ ربطی به هم ندارند و چه بسا بسیار هم با همدیگر در رقابت هستند ...

بهمن91
21st April 2013, 14:03
با سلام
آیا اطلاعاتی در مورد این ریسیور اسکار 200 x دارید
سایت پشتیبان نرم افزاری

hami_j
29th April 2013, 03:26
با عرض سلام و خسته نباشی
اگه امکن داره طریقه ی شرینگ کردن رسیور oscar x200 رو توضیح بدید.
و چطور میشه برنامه هاشو گیر اورد.
مرسی از زحماتتون

hamid5252
2nd May 2013, 15:11
با عرض سلام و خسته نباشی
اگه امکن داره طریقه ی شرینگ کردن رسیور oscar x200 رو توضیح بدید.
و چطور میشه برنامه هاشو گیر اورد.
مرسی از زحماتتون

دوست عزیز f1+111حالت sdsحالا روی جهت شرینگت اکی کن

hamid5252
2nd May 2013, 15:46
با عرض سلام و خسته نباشی
اگه امکن داره طریقه ی شرینگ کردن رسیور oscar x200 رو توضیح بدید.
و چطور میشه برنامه هاشو گیر اورد.
مرسی از زحماتتون اینم نرم افزار اسکار 200

69008

kami 2015
2nd May 2013, 17:06
دورد


[Only registered and activated users can see links]


[Only registered and activated users can see links]


ساپورت فرکانسهای dvb-s/dvbs2
2.ساپورت کانالهای با پخش mpeg-ii/mpeg-iv/h.264
3.قابلیت ساپورت ال انبی های cband/kuband
4.ساپورت انواع diseq c 1.0/1.1 2.1 1.3 . usals با کمترین اشتباه و دقیق
5.قابلیت bland scan سرچ کردن فرکانس کور
6.ساپورت انواع زبان ها از قبیل ایران با فونت بسیار دقیق
7.کیفیت تصویر قابل قبول فول اچ دی ۱۰۸۰p
8.قابلیت آپ گرید از طریق USB
9.قابلیت آپگرید از طریق سرور
10.ساپورت تله تکست
11.دارای یک جایگاه کارتخوان
12.قابلیت شرینگ رایگان اینترنتی و هوایی(دوتیونره)
13.دارای خروجی AV و کامپونت
14.قابلیت خروجی صدای دیجیتال (S.pdif)
15.WiFi ساپورت ، برقراری ارتباط شبکه و اینترنت از طریق وایرلس
16.قابلیت ساپورت انواع هارد اکسترنال
17.دارای مدیاپلیر بسیار قوی است با قابلیت پشتیبانی و پخش بسیاری از فرمتهای صوتی و تصویری
18.دارای پنل VFD نوشتاری کانال

hasanba
7th May 2013, 13:02
سلام و خسته نباشید. بتازگی رسیور اسکار 200 خریدم مشکلی دارم اگه کسی میدونه لطفا جوابشو بده ممنون میشم. هر کار میکنم که بخوام کانال رو روی تایم بذارم تا ضبط کنه ، نمیشه . هر کاری بگی کردم: هاردمو با رسیور فورمت ان تی اس سی کردم ، تایم اتومات دادم، تایم دستی دادم، کارخانه ای کردم ، از حالت شرینگ درآوردم از هر دو ورودی یو اس پی استفاده کردم و ... نشد که نشد . البته همزمان که رسیور روشنه ، ضبط میکنه ولی وقتی روی تایم بذاری نمیشه . لطفا اگه میتونین کمکم کنیم . ممنون و سپاسگزارم.

halgurd
7th May 2013, 17:51
با سلام
آیا اطلاعاتی در مورد این ریسیور اسکار 200 x دارید
سایت پشتیبان نرم افزاری
سلام سایت پشتیبانی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) می باشد

kami 2015
7th May 2013, 18:36
سلام و خسته نباشید. بتازگی رسیور اسکار 200 خریدم مشکلی دارم اگه کسی میدونه لطفا جوابشو بده ممنون میشم. هر کار میکنم که بخوام کانال رو روی تایم بذارم تا ضبط کنه ، نمیشه . هر کاری بگی کردم: هاردمو با رسیور فورمت ان تی اس سی کردم ، تایم اتومات دادم، تایم دستی دادم، کارخانه ای کردم ، از حالت شرینگ درآوردم از هر دو ورودی یو اس پی استفاده کردم و ... نشد که نشد . البته همزمان که رسیور روشنه ، ضبط میکنه ولی وقتی روی تایم بذاری نمیشه . لطفا اگه میتونین کمکم کنیم . ممنون و سپاسگزارم.



دورد


شما يك بار با يك يو اس بي اين كارها را بكن و ساعت دستگاه هم تظيم كن

usb را فورمت fat 32 كن چون اين دستگاه تازه وارد ايران شده شايد ايراد نرافزاري داشته باشه

و با پچهاي كه مياد اين مشكل حل بشه

hasanba
7th May 2013, 21:40
kami2015 خیلی خیلی از شما ممنون و متشکرم. تازه دیدم و هنوز امتحان نکردم . وقتی امتحانش کردم خبرشو میدم . بازم ممنون

hasanba
7th May 2013, 21:42
[kami2015 خیلی خیلی از شما ممنون و متشکرم. تازه دیدم و هنوز امتحان نکردم . وقتی امتحانش کردم خبرشو میدم . بازم ممنون

hasanba
8th May 2013, 11:43
سلام خیلی ممنون از راهنمائیتون . رسیورو یک فلش 8 گیگ گذاشتم و اونو با flat فورمت کردم و تایم گذاشتم ضبط شد حالا میخام با هاردم (500گیگ) امتحان کنم که هنوز امتحان نکردم . بازم تشکر

oscar x200
12th May 2013, 12:43
سلام من جدید رسیورم موقعی که sds mode رو میزنم بعضی کنترل بعضی از کلیداش کار نمیکنه چیکار کنم حداقل روزی یه بار اینجوری میشه که باید از پشت خاموش کنم؟

kami 2015
12th May 2013, 14:10
سلام من جدید رسیورم موقعی که sds mode رو میزنم بعضی کنترل بعضی از کلیداش کار نمیکنه چیکار کنم حداقل روزی یه بار اینجوری میشه که باید از پشت خاموش کنم؟

دورد

دوست عزيز شما اخرين پچ را به دستگاه بزن سپس يك بار دستگاه را ريست فكتوري كن

و دوبار كانلها را بگير

در ضمن اين دستگاه جديد امده و هر دستگاه جيد هم ضعف هاي داره كه با امدن پچ جد يد مشكل برطرف ميشه

oscar x200
12th May 2013, 14:39
مجداسلام موقعی که در روز چند بار sde mode رو انتخاب میکنم قفل میشه مثلا در روز شاید هفت تا هشت بار موقعی که میرم بیرون disabel باز که میام sds mode انتخاب میکنم دفعه اول که اونجوری نمیشه بخا طر اینکه کانالاش باز نباشه که داداشه کوچیکم نزنه این کارو میکنم یه مشکل دیگه هم دارم پون شرینگ هوایی به پوتل ست نسبه موقعی که sds mode رو انتخاب میکنم کانالهای یوتل ست میره که باید disabel کنم تا بیاد اگه میشه کامل توضیح بدبد و همون پچ رو هم بذارید ممنون از سایت خوبتون

ashkma
12th May 2013, 17:15
سلام میشه عکس پشت دستگاه رو هم بگذارید

a.m_59
10th June 2013, 06:25
با سلام
ضمن تشکر از مطالب بسیار خوب و مفید سایتتون .با توجه به فعال شدن شیرینگ اینترنتی رایگان برای رسیور oscar x200 لطفا نحوه فعال سازی و استفاده را توضیح فرمایید .

جلال s
11th June 2013, 11:49
قیمت این رسیور چنده؟

mahdi_dsgn
23rd June 2013, 20:01
آقا این سایتی که معرفی شده که هیچی نیست آیا سایتی داره این اسکار ؟

kami 2015
23rd June 2013, 21:53
آقا این سایتی که معرفی شده که هیچی نیست آیا سایتی داره این اسکار ؟


دورد


دوست عزيز سايت از دسرس خارج شده

kami 2015
23rd June 2013, 21:56
با سلام
ضمن تشکر از مطالب بسیار خوب و مفید سایتتون .با توجه به فعال شدن شیرینگ اینترنتی رایگان برای رسیور oscar x200 لطفا نحوه فعال سازی و استفاده را توضیح فرمایید .


دورد

دوست عزيز شيرينگ دستكاه مثل ايستار 30000 مگاه هست

به بخش فعال كردن شيرينگ ايستار سري بزنيد

kami 2015
23rd June 2013, 22:01
دورد


دستگــــــاه رسیور اسکار x200 مخلوطي از ايستــــــار 30000 مگاه


منـــــــــو شبيه ايستار 30000 گنترول مثل استار مكس الفــا 100 هست


هـــــر اموزشي كه ميخوايد بايد به بخش ايستار 30000 مكا سر بزنيد


موفق باشـــــــــيد









[Only registered and activated users can see links]


[Only registered and activated users can see links]

msarian9
24th June 2013, 04:35
مجداسلام موقعی که در روز چند بار sde mode رو انتخاب میکنم قفل میشه مثلا در روز شاید هفت تا هشت بار موقعی که میرم بیرون disabel باز که میام sds mode انتخاب میکنم دفعه اول که اونجوری نمیشه بخا طر اینکه کانالاش باز نباشه که داداشه کوچیکم نزنه این کارو میکنم یه مشکل دیگه هم دارم پون شرینگ هوایی به پوتل ست نسبه موقعی که sds mode رو انتخاب میکنم کانالهای یوتل ست میره که باید disabel کنم تا بیاد اگه میشه کامل توضیح بدبد و همون پچ رو هم بذارید ممنون از سایت خوبتون

دوست گرامی جسارت منوببخشید اما شما برای اینکه داداش کوچیکه نره سروقت کانالهای +18 لازم نیست کل سیستم رو غیر فعال کنید . آپشن قفل کردن کانالها رو برای همچین مواقعی در نظر گرفتند . اگر داداش کوچیکه اینقدر وارده که کد 4 رقمی انتخابی شما رو هک کنه و بشینه پای فیلم ....مطمئن باش باز کردن شیرینگ و فعال کردنشم استاده ... در ضمن راجع به مطلب شما با موضوع قطع شدن کانالهای ماهواره Eutelsat w3a در هنگام استفاده از کدها هم بگم که این امر کاملا طبیعیه و دستگاه در حالت دریافت کدهای شیرینگ یا همان sds mode قادر به باز کردن کانالهای مسیری که شما داری ازش کد میگیری نیست . اگر خیلی مایل به دریافت همزمان کدها و تصویر شبکه های eutelsat w3a هستی از LNB دو سوزنه استفاده کن . موفق باشید .

oscar x200
24th June 2013, 09:35
سلام کنترل دستگاه من بعضی موقعها هنگ میکنه ریست فاکتوری هم کردم درست نشده یعنی باید چند بار بزنم تا کنترلش بگیره؟ریست فاکتوری یعنی داده های قبلی رو سیو کرد ریختم تو فلش بعد موقعی که ریست فاکتوری کردم همو نا رو لود کردم. اگه میشه راهنمایی کنید؟

mehdi bahrami
24th June 2013, 11:24
سلام دوستان من جدیدن رسیور oscar x200گرفتم دیش گردون دارم که قبلا به های ویزن وصل بوده چطور میتونم به رسیور اسکار 200وصلش کنم ممنون میشم جوابمو بدین

kami 2015
24th June 2013, 12:35
سلام دوستان من جدیدن رسیور oscar x200گرفتم دیش گردون دارم که قبلا به های ویزن وصل بوده چطور میتونم به رسیور اسکار 200وصلش کنم ممنون میشم جوابمو بدین

درود


اگربا يوژال مـــوتور را بستي كه بايد وقت طول و عرض شهر خودت را بدي بد كانلها را سرچ كني


اگر روي گزينه دايسيك يا مــــوتور بسته شده شما بايد ماهوارها را يكي يكي بگيري بد ذخيره كني

msarian9
25th June 2013, 00:04
سلام کنترل دستگاه من بعضی موقعها هنگ میکنه ریست فاکتوری هم کردم درست نشده یعنی باید چند بار بزنم تا کنترلش بگیره؟ریست فاکتوری یعنی داده های قبلی رو سیو کرد ریختم تو فلش بعد موقعی که ریست فاکتوری کردم همو نا رو لود کردم. اگه میشه راهنمایی کنید؟

دوست گرامی شما وقتی از گزینه reset factory ویا همون بازگشت به تنظیمات کارخانه استفاده میکنید که دستگاهتون دجار مشکلات نرم افزاری میشه . با انتخاب این گزینه تمامی تنظیمات دستگاه بجز پچ دستگاه به حالت زمان ساخت دستگاه برمیگرده . اما شما با ذخیره کردن و آپلود مجدد تنظیمات قبلی تون مجددا همه مشکلات رو به ریسیورتون بر میگردونید . تصور کنید شما جراحید و بازوی شکسته بیماری رو عمل میکنید و در واقع به حالت زمان تولد یا همون کارخانه بر میگردونید . اما وقتی شما دوباره تنظیمات رو از فلش میریزید روی دستگاه مثل اینه که پس از ترمیم بازوی شکسته و اتمام عمل جراحی خودتون با دست خودتون دوباره بازو رو میشکنید . این اشتباه رو خیلیها مرتکب میشند . پس از استفاده از گزینه ریست فکتوری دوباره سرچ کانال انجام بدید . موفق باشید .

oscar x200
2nd July 2013, 21:15
سلام شرینگ هوایی روی جهت h-s پرا قطع شده ولی روی یوتلست بازه؟

aszi1361
3rd July 2013, 23:37
باسلام
دوستان می خواستم بدونم آیا شرینگ اینترنتی Oscar X200 FULL HD الان برقراره؟
شیرینگ هوایی روی هلاست چطور؟

msad820
14th October 2013, 16:25
سلام این دستگاه اسکار ایکس 200 چطوره خوبه شنیدم زیاد هنگ میکنه چون از یه چندتا نصاب پرسیدم اینو گفتن لطفا سریع جواب بدین

پروانه
14th October 2013, 16:45
سلام این دستگاه اسکار ایکس 200 چطوره خوبه شنیدم زیاد هنگ میکنه چون از یه چندتا نصاب پرسیدم اینو گفتن لطفا سریع جواب بدین

دوست گرامي اين قسمت سايت مختص رسيورهاي استارمكس است،ضمنا ازلحاظ كيفيت تصوير خوب است.

masoud_k
18th October 2013, 13:31
لطفا بگید که بین رسیور StarMax x100 super و Oscar x200 مدام رو پیشنهاد میکنید؟

لطفا دلیلش هم بگید
و یک سوال دیگر در رابطه با رسیور جدید
starplusx300 ([Only registered and activated users can see links]) این چطوره میخوام یکی از اینها رو بخرم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پروانه
18th October 2013, 13:59
لطفا دراين تايپينگ فقط سوالات استارمكس x100پرسيده شود.